Kuukausikupla

Hyvinvointikupla.App on sovellus, jolla voit ottaa Hyvinvointikuplan rentoutukset, meditaatiot sekä muut ohjelmat ja harjoitukset mukaasi kotiin tai matkalle. Taskuun mahtuva webbisovellus on helppoa avata modernilla selaimella, ja Android-puhelimiin voit asentaa sen myös sovellusvalikkoon käytettäväksi.

Kuukausikupla on ostettavissa kuukaudeksi (30pv, 7,90 EUR), kolmeksi (90pv, 20,00 EUR) tai kuudeksi kuukaudeksi (180pv, 35 EUR) tai vuodeksi (356pv, 55 EUR) kerrallaan. Toistaiseksi automaattisesti uusiutuvaa tilausta ei ole mahdollista ottaa, mutta voit käydä ostamassa Hyvinvointikuplan verkkokaupan kautta itsellesi sopivan kuukausikupla-tilauksen.

Ohjelmat ja harjoitukset

Hyvinvointikupla.App pitää sisällään jatkuvasti laajentuvan kirjaston rentoutumiseen, meditointiin sekä hengitysharjoituksiin keskittyviä ohjelmia sekä harjoitteita. Otamme mielellämme vastaan toiveita ohjelmista. Julkaisemme uusia ohjelmia toistaiseksi ilman julkaisuaikataulua, ja tiedotamme uusista ohjelmista some-kanavillamme sekä nettisivuilla.

Ääntä ja videota

Tällä hetkellä suurin osa harjoituksista on äänitteitä, jolloin voit rentoutua niiden parissa siellä missä haluat, ja sulkemalla silmäsi. Helmikuun 2023 aikana rentoutusohjelmia alkaa ilmestymään myös videoituina.

Muut edut

Kuukausikuplan tilaajana tulet saamaan etuja myös Hyvinvointikuplassa. Tulemme tarjoamaan itsepalveluhoidot aina -10% alennuksella kun käytössäsi on aktiivinen Kuukausikuplan tilaus.

Tulet saamaan myös muita etuja, löydät ne Hyvinvointikupla.App -sovelluksesta.

Kirjaudu palveluun BookUP.App -tunnuksillasi

Voit kirjautua palveluun olemassa olevilla BookUP.App -tunnuksillasi, tai luoda ne suoraan järjestelmästä. BookUP.App on ilmainen palvelu, jonka kautta pystyt varaamaan aikojasi Hyvinvointikuplaan sekä shoppailla verkkokaupassamme.

Hyvinvointikupla.App