Kuukausikupla

Hyvinvointikupla.App on sovellus, jolla voit ottaa Hyvinvointikuplan rentoutukset, meditaatiot sekä muut ohjelmat ja harjoitukset mukaasi kotiin tai matkalle. Taskuun mahtuva webbisovellus on helppoa avata modernilla selaimella, ja Android-puhelimiin voit asentaa sen myös sovellusvalikkoon käytettäväksi.

Kuukausikuplan hinnoittelu päivittyy! Jatkossa Kuukausikupla sisältää myös Kettujengin jäsenyyden. Uudet hinnoittelut julkaistaan kesällä 2024.

Ohjelmat ja harjoitukset

Hyvinvointikupla.App pitää sisällään jatkuvasti laajentuvan kirjaston rentoutumiseen, meditointiin sekä hengitysharjoituksiin keskittyviä ohjelmia sekä harjoitteita. Otamme mielellämme vastaan toiveita ohjelmista. Julkaisemme uusia ohjelmia toistaiseksi ilman julkaisuaikataulua, ja tiedotamme uusista ohjelmista some-kanavillamme sekä nettisivuilla.

Hyvinvointikupla.App

Muut edut

Kuukausikuplan tilaajana tulet saamaan etuja myös Hyvinvointikuplassa. Tulemme tarjoamaan itsepalveluhoidot aina -10% alennuksella kun käytössäsi on aktiivinen Kuukausikuplan tilaus.

Tulet saamaan myös muita etuja, löydät ne Hyvinvointikupla.App -sovelluksesta.

Kirjaudu palveluun BookUP.App -tunnuksillasi

Voit kirjautua palveluun olemassa olevilla BookUP.App -tunnuksillasi, tai luoda ne suoraan järjestelmästä. BookUP.App on ilmainen palvelu, jonka kautta pystyt varaamaan aikojasi Hyvinvointikuplaan sekä shoppailla verkkokaupassamme.