Rekisteriseloste

Henkilörekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään kassajärjestelmään (CashUP) sekä varausjärjestelmään (BookUP). Kun varaat tai ostat palvelun, henkilötietosi siirtyvät välttämättömät tiedot maksamista ja materiaalin toimittamista varten.
Henkilötietojen käsittelyn perusteena on suostumus. Kun ostat ja käytät palveluitani tai luovutat henkilötietojasi, hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tässä selosteessa kuvatulla tavalla. Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan palveluita ostavan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi.

Sitoudun noudattamaan henkilötietojen salassapitovelvollisuutta ja pyrin varmistamaan, että kaikki henkilötiedot ovat turvassa. Jos haluat tietää lisää tietosuojasta, haluat poistaa henkilötietosi rekisteristä, olethan yhteydessä minuun sähköpostitse. Pidätän oikeuden muutoksiin verkkosivuni tietosuojaselosteessa.

Henkilötietojesi muokkaamisen voit tehdä BookUP.App -sovelluksesta kirjautumalla sisään.

Kerättävät tiedot

Palveluiden ostamisen tai varaamisen yhteydessä on välttämätöntä kerätä henkilötietoja. Rekisteriin tallentuu nimi, sähköpostiosoite sekä mahdollisesti puhelinnumero. Valmentamisen yhteydessä järjestelmään tallennetaan valmennukseen liittyvää ennakkotietoa sekä valmennuksessa syntyneitä tietoja.

Tietojen luovutus

Henkilötietojasi ei säännönmukaisesti luovuteta eteenpäin. Valitsemani palveluntarjoajat noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Jotkin käyttämistäni palveluntarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkistaa, mitä tietojasi henkilötietorekisteriin on tallennettu. Sinulla on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamaan sekä rajoittaa tai vastustaa tietojen käsittelyä. Sinulla on oikeus peruuttaa aiemmin antamasi suostumus tietojen käsittelyä koskien milloin tahansa. Voit myös tehdä henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä seikoista valituksen valvontaviranomaiselle.

Rekisterinpitäjä
Show Up Oy, Samuli Lindgren
Y: 2764051-8
Turuntie 4, 24100 SALO
044 500 2083