Lahjakortti ja sen käyttäminen

Käytämme lahjakortteina GiftUP-lahjakortteja, jotka toimivat koodilla verkkomaksamisessa sekä QR-koodilla jos maksat varauksesi paikan päällä. Ethän luovuta koodia tai jaa kuvaa QR-koodista kenellekkään, sillä sen avulla lahjakortti voidaan käyttää.

Ostaminen

Voit ostaa lahjakortin verkkokaupasta tai Hyvinvointikuplasta. Halutessasi saat lahjakortin myös paperisena. Verkkokaupassa toimitettava lahjakortti on ensisijaisesti PDF-muodossa oleva lahjakortti, joka lähetetään ostajan sähköposiin. Lahjakortti on tulostettavissa tai voit välittää lahjakortin sen saajalle esimerkiksi sähköpostitse. Voit toki myös pyytää lahjakortin paperisena, jolloin voit noutaa sen Hyvinvointikuplasta tai muuten sovittavasta paikasta.

Lahjakortti on lähtökohtaisesti voimassa 180 päivää ostamisesta.

Käyttäminen

Voit käyttää lahjakorttia varauksen yhteydessä syöttämällä lahjakortilla olevan koodin varauslomakkeeseen. Rahamääräisessä lahjakortissa vähennetään lahjakortilla jäljellä oleva summa palvelun hinnasta, jos lahjakortille jää rahaa palvelun maksamisen jälkeen, se on käytettävissä edelleen esimerkiksi seuraavan varauksen yhteydessä. Jos taas käytössäsi on palvelumääräinen lahjakortti, varatessasi lahjakortilla olevaa palvelua, pääset ohittamaan maksamisen varauksen yhteydessä. Sama koodi käy niin monta kertaa, kuin lahjakortilla on palveluita ostettuna.

Ongelmatilanteessa, ole yhteydessä info (a) hyvinvointikupla.fi.

Lahjakortit ja voimassaolo

Voit ostaa lahjakortteja tulkintoihin verkkokaupan kautta tai paikan päällä. Lahjakortit ovat voimassa vähintään 6 kuukautta sen ostamisesta. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei voi pidentää. Käyttämättä jäänyttä lahjakorttia ei korvata.