Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% jos ei toisin mainita. Pidämme oikeuden hinnaston muutokseen.

Äänimaljahoito 30 min
45.00 EUR 30 min
Äänimaljahoito 45 min
60.00 EUR 45 min
Äänimaljarentoutus ryhmälle (alkaen)
120.00 EUR 45 min

ÄÄNIMALJAHOITO (yhdelle)

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Keholla soitettavat äänimaljat saavat kehon solut värähtelemään. Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tavalla - Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ääniä, jotka voimme tuntea ja aistia kehossamme.

Voit valita 30 tai 45 minuuttisen äänimaljahoidon tai pidemmän, 55 minuuttisen äänimaljahoidon lämpimillä kivillä.

Varaathan ajan äänimaljahoitoon tai -rentoutukseen sähköpostilla, viestitse tai puhelimitse.

Hoidon kulku

Saapuessasi Hyvinvointikuplaan käydään läpi hoidon kulku. Asetut makaamaan vaatteet päällä, viltin alla. Ensin hoidetaan selän puoli, jolloin olet päinmakuulla. Noin puolessa välissä hoitoa vaihdetaan asentoa siten, että olet selinmakuulla, ja siirrymme hoitamaan vatsan puolta.

Äänimaljat asetetaan varovasti niiden soidessa eri puolelle kehoasi, ensin hellästi kädellä koskien. Tämän jälkeen maljoja soitetaan rauhallisella tahdilla erilaisten kaavojen mukaisesti. Kun mukana on lämpimät kivet, ne asetetaan selkäsi päälle hoidon aluksi. Lämpimät kivet ovat mukana koko hoidon ajan tuomassa lämpöä.

Koko hoidon ajan mukana ovat myös Hyvinvointikuplan valot, joiden tehtävänä on edesauttaa rentoutumista ja rauhoittumista.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS (ryhmä)

Useammalle henkilölle toteutettava äänimaljarentoutus on rentoutustunti, jolla kaikki osallistujat oleilevat hyvässä asennossa, omalla paikallaan. Maljoja soitetaan keskitetysti. Äänimaljarentoutus kestää 30-45 minuuttia.

Äänimaljarentoutusta en pysty tarjoamaan isommalle porukalle Hyvinvointikuplassa. Siirryn kyllä maljoineni sujuvasti muihin tiloihin, ja teemme yhteistyötä esimerkiksi Auringonsalon kanssa, jossa on käytettävissä tila. 

Ryhmille on 20 patjaa sekä vilttiä. Kysy lisää.

Lisätietoja

Olen käynyt äänimaljahoitajan koulutuksen 2019 joulukuussa sekä jatkokoulutuksen 2020 toukokuussa. Äänimaljoja olen hankkinut lisää useassa eri erässä, ja uskoisin, että äänimaljaperhe kasvaa vielä tulevaisuudessa. Seitsemäntoista äänimaljan lisäksi minulta löytyy neljän koshin kokoelma sekä kongi. Minulla on myöskin pari pannurumpua, joiden soittamista harjoittelen.

Näiden lisäksi maaliskuussa 2024 kävin Kristalliänimaljahoitajan peruskurssin, ja hankin itselleni kristalliäänimaljat hoitotilanteita varten. Käytän kristalliäänimaljoja myös äänimaljarentoutuksissa Hyvinvointikuplassa (kristallimaljoja en kuljeta muualle).