Mikä kupla?

Hyvinvointikupla oli alun perin hoitokonsepti itsepalvelumeditaatioihin, rentoutumiseen sekä rauhoittumiseen arjen keskellä. Elämä on kuitenkin jännittävä, ja tuo mukanaan mitä milloinkin. Niin myös Hyvinvointikupla on muovautunut hyvin erilaiseksi, kuin mitä sen alun perin suunnittelin olevan.

Hyvinvointikupla tarjoaa rauhallisen paikan rentoutua Neurosonicissa, Reikihoidoissa tai äänimaljahoidoissa. Niiden lisäksi Hyvinvointikuplassa pääset tutustumaan korttitulkintoihin Tarotketun tyyliin.

Hoitohuone

Löydät Hyvinvointikuplan hoitohuoneen osoitteesta Turuntie 4. Hoitohuoneessa voit tutustua äänimaljoihin sekä Neurosonic-hoitoihin.

Halutessasi voit valita väri- ja äänimaisemat Neurosonic -hoitoihisi, ja miksi et vaikka rentoutuisi omassa rauhassa muutoinkin.

Äänentoisto

Hyvinvointikuplan hoitohuoneen äänentoistojärjestelmä on tilattu ja asennettu Hifikulman toimesta. Emme voi kuin suositella heidän ammattitaitoista ja osaavaa palveluaan!

Hifikulman logo

Podcast -nurkka

Hyvinvointikupla tarjoaa myös loistavan paikan tehdä Podcasteja, kuvata jotain omaa Youtube-showta tai tehdä korttitulkintoja.

Ympäristö mahdollistaa vähän kaikkea. Podcast -nurkassa nimensä mukaisesti teen yleensä "Olisiko aika hidastaa?" -podcastiani sekä toteutan kaikki pidemmät korttitulkinnat, kun ne tullaan tekemään paikan päälle.

Hyvinvointikupla.App

Koska kaikilla ei ole mahdollista tulla Hyvinvointikuplan hoitohuoneeseen, olemme julkaisseet myös Hyvinvointikuplalle sovelluksen, jossa pääset nauttimaan rentoutusohjelmista, meditaatioista sekä hengitysharjoituksista.

Hyvinvointikuplan sovellus toimii "webbisovelluksena", joten voit käyttää sitä käytännössä millä tahansa laitteella, jossa on moderni selain.

Voit ostaa Kuukausikuplan verkkokaupastamme.