Mikä kupla?

Hyvinvointikupla on tarkoitettu pääasiassa itsepalveluhoitojen kautta toimivaksi huoneeksi, jossa nautit omassa rauhassa valitsemasi ääni- ja valoteeman mukana omasta ajastasi. Hyvinvointikupla on yhden miehen visio tuoda rauhaa kaikkeen tähän elämän kaaokseen.

Kun oma elämä vie mennessään..

Hyvinvointikupla suorastaan iski yhtenä päivänä mieleen, ja lähdin pyörittelemään mahdollisuuksia sen toteuttamiseen. Tässä viimeisten kuukausien aikana suunnitelmat on mennyt moneen kertaan uusiksi, mutta maali alkaa lähestymään.

Omassa elämässäni menee aika kovaa. En osaa rauhoittua tai ottaa sitä omaa aikaa, joten Hyvinvointikuplan itsepalvelukonsepti tulee olemaan ensisijaisesti minulle paikka rauhoittua. Kuunnella lintujen laulua ja nauttia hyvästä fiiliksestä ympärillä. Pieni pakohetki todellisuudesta. Mutta koska omaan ideologiaan ei kuulu tehdä asioita vaan itselleni. Eli kutsun myös sinut nauttimaan pienistä hetkistä.

Konsepti tulee elämään jatkuvasti ja sitä mukaa kun opin käyttämään järjestelmää sekä valitsemiani teknologioita Hyvinvointikuplan toteuttamiseen, tulen laajentamaan palvelutarjontaa.

Salon konseptikupla sijaitsee Show Up Oy:n "päämajassa", ja se tulee olemaan muista kuplista poikkeava sillä, että itsepalveluhoitojen lisäksi kehitän järjestelmää siellä sekä tarjoan myös "ihmishoitoja", eli hoitoja joita teen itse. Näitä ovat äänimaljahoidot, reiki sekä Access Bars. Tule ihmeessä tutustumaan.

Terveisin
Samuli Lindgren
Toimitusjohtaja
Show Up Oy / Hyvinvointikupla

Hyvinvointikuplan hoitohuone

Hoitohuone

Idea hoitohuoneeseen on tullut kesäkuussa 2021, jolloin visio lähti muhimaan ajatuksissa. Tilaa ei vielä tässä kohtaa ollut, ja sen hakemiselle tarve kasvoi samassa kehittämisen halun kanssa.

Hoitohuone on varustettu 18 metrillä älyled-nauhaa, vajaalla 60 metrillä voipaperia, 8 läpikuultavalla verholla sekä 5.1 kaiutinjärjestelmällä.

Hoitohuoneen älyvalojärjestelmä on kehitetty tätä huonetta varten, ja on mahdollista toistaa myös erilaisella mittakaavalla toiseen tilaan tai tarvittaessa suurempaankin tilaan.

Äänentoisto

Hyvinvointikuplan hoitohuoneen äänentoistojärjestelmä on tilattu ja asennettu Hifikulman toimesta. Emme voi kuin suositella heidän ammattitaitoista ja osaavaa palveluaan!

Hifikulman logo

Hyvinvointikupla.App

Koska kaikilla ei ole mahdollista tulla Hyvinvointikuplan hoitohuoneeseen, olemme julkaisseet myös Hyvinvointikuplalle sovelluksen, jossa pääset nauttimaan rentoutusohjelmista, meditaatioista sekä hengitysharjoituksista.

Hyvinvointikuplan sovellus toimii "webbisovelluksena", joten voit käyttää sitä käytännössä millä tahansa laitteella, jossa on moderni selain.

Voit ostaa Kuukausikuplan verkkokaupastamme.