Tuntikuvaukset

Olen ohjannut tunteja yli 16 vuotta, joten kaikenlaista on tullut tehtyä näiden vuosien aikana. Tällä hetkellä kuitenkin ohjaan aktiivisesti muutamaa tuntia, ja avaan niitä vähän tällä sivulla. On sitten helpompi tulla tutustumaan tunteihin.

Pihakuula

Kaivolan koulun pihalla sunnuntaisin klo 11. Minimi-ilmoittautumismäärä on 5, ja ilmoittautuminen päättyy aina edeltävänä iltana klo 21.

Pihakuulassa käytetään kahvakuulaa erilaisten lihaskuntoliikkeiden tekemiseen. Pyrimme käymään tunnin aikana läpi koko kropan päästä varpaisiin. Kesäaikaan käytämme myös patjaa, jolloin pystymme tekemään rinta- ja vatsalihastreeniä hiukan talven treeniä paremmin.

Tunnille voi tulla niin kokenut kuin ihan uusikin kahvakuulan harrastaja.

Oma kuula mukaan, tai viimeistään edellisenä iltana voit ilmoittaa, tarvitsetko 6 / 8 kilosen kuulan.

Zumba

Hanhivaaran liikuntakeskuksessa keskiviikkoisin klo 18.05. Tutustu Hanhivaaran hinnastoon ja varausjärjestelmään heidän nettisivuillaan, osoitteessa hanhivaara.fi.

Zumba Fitness -tunti pitää sisällään tanssillisia liikkeitä, mukaansa tempaavaa musiikkia sekä ripauksen lihaskuntotreeniä. Voit olla oman treenisi kuninkaallinen ja antaa mennä.

CIRCL Mobility

CIRCL Mobility on Zumban kehittämä lihashuolto- ja liikkuvuustunti. Tunnin aikana keskitytään hengitysharjoituksiin, liikuvuuteen erilaisten pyöreiden liikeratojen avulla (siitä nimi CIRCL) sekä venyttelyyn. Tunnilla tulee lämmin, vaikka tempo on rauhallinen.

Tutustu tuntiin täältä.