Neurosonic

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Neurosonic ohjaa käyttäjänsä mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Rentoutusmenetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Hyvinvointikuplassa käytössäsi on Neurosonic Wave-patja sekä Hyvinvointikuplan uniikit valomaailmat.

Milloin ei Neurosonic-hoitoon?

Huomaathan, ensimmäisen parin kerran ajan tutustut Neurosonic -patjaan maksimissaan 25 minuuttisen rentoutushoidon kanssa. Tämän jälkeen voit siirtyä käyttämään muita hoito-ohjelmia.

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% jos ei toisin mainita. Pidämme oikeuden hinnaston muutokseen.

Lyhyet hoidot
25.00 EUR 0:12 - 0:25min
Pitkät hoidot
30.00 EUR 0:30 - 0:41min

Rentouttavat ohjelmat

Neurosonicin rentouttavat ohjelmat ovat pehmeitä ohjelmia kehon ja mielen rauhoittamiseksi. 

0:20 - 0:39

Palauttavat ohjelmat

Ohjelmat ovat tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen.

0:37 - 0:41

Aktivointiohjelmat

Aktivoivat ohjelmat ovat tarkoitettu aineenvaihdunnan buustaamiseen, lihasjännityksen, päänsäryn ja kipujen lievitykseen.

0:12 - 0:24